BetterMatter_logo_RGB_vrijstaand.png
222222133.gif
 

YOU BETTER MATTER

BetterMatter is een ervaren club van creatieve videomakers die donders goed weten dat je relevant moet blijven voor je publiek, en vooral ook hoe. Om dit zo scherp mogelijk te krijgen schuiven we het liefst al vroeg aan tafel. Van vraag naar advies naar concept naar productie, allemaal onder ons dak in de Houthavens. Zo creëren en produceren we de beste formats, de mooiste moodfilms, de vetste afters, de grappigste tutorials en de verleidelijkste promo’s voor de grootste en de kleinere merken. Andere tags? Superflexibel, snel, value for money, scherp, efficiënt, smart production, relativerend, vidiots...

OVERZICHT.png

 

Team

Wat hebben een Olympisch roeister, een oud supermarkt manager en speler van het Nederlands Roller Derby team met elkaar gemeen? Ze zijn allen onderdeel van het team van BetterMatter.

Laat maar zien

Een greep uit ons recente werk.


NS - Uitwaaien

Roger van Boxtel, President Directeur van NS haalt net als zijn bedrijf het maximale uit de wind!

Bekijk hier de volledig case:


Staatsloterij - Droomexperiment

Voor staatsloterij hebben we uitgezocht of dat waar we van dromen nou echt is wat we willen.

Bekijk hier de volledige case:


Ziggo - Ziggo Huisje 2018

Voor het weekend van de Klassieker Ajax - Feyenoord hebben we voor Ziggo 2 promo’s ontwikkeld, met in de hoofdrol Ajax legende Jari Litmanen.

Bekijk hier de volledige case:


HLG - Ik ben HLG

De film ‘Ik ben HLG’ laat een andere kant van werknemers bij HLG zien. Een kijkje achter de schermen bij deze professionals; iets wat je waarschijnlijk nog niet van ze wist.

Bekijk hier de volledige case: