BetterMatter_logo_S.png
222222133.gif
 

Er beter toe doen

In een oneindig aanbod van content bepaalt relevantie of er publiek is voor jouw verhaal. En dat is waar BetterMatter het verschil maakt. Met strategisch goed doortimmerde concepten die creatief onderscheidend zijn, zeer efficiënt en altijd in huis worden geproduceerd. Het resultaat: jouw verhaal in alle denkbare vormen voor ieder contactmoment met de doelgroep. Content die er beter toe doet; dat is waar BetterMatter voor staat.

OVERZICHT.png

Wij halen uit één shoot alle content voor ieder kanaal: van film tot social content tot fotografie. Content die altijd onderdeel uitmaakt van een plan dat aansluit bij de merkstrategie. Een aanpak die rendement haalt uit iedere productie.  

 

Team

Wat hebben een Olympisch roeister, een oud supermarkt manager en speler van het Nederlands Roller Derby team met elkaar gemeen? Ze zijn allen onderdeel van het team van BetterMatter.

Laat maar zien

Een greep uit ons recente werk.


NS - Uitwaaien

Roger van Boxtel, President Directeur van NS haalt net als zijn bedrijf het maximale uit de wind!

Bekijk hier de volledig case:


Staatsloterij - Droomexperiment

Voor staatsloterij hebben we uitgezocht of dat waar we van dromen nou echt is wat we willen.

Bekijk hier de volledige case:


Ziggo - Ziggo Huisje 2018

Voor het weekend van de Klassieker Ajax - Feyenoord hebben we voor Ziggo 2 promo’s ontwikkeld, met in de hoofdrol Ajax legende Jari Litmanen.

Bekijk hier de volledige case:


HLG - Ik ben HLG

De film ‘Ik ben HLG’ laat een andere kant van werknemers bij HLG zien. Een kijkje achter de schermen bij deze professionals; iets wat je waarschijnlijk nog niet van ze wist.

Bekijk hier de volledige case: