10 jaar OV fiets

Hieperdepiep hoera! De OV fiets bestaat 10 jaar en dat moest gevierd worden! Ter gelegenheid van dit jubileum brengt NS een gelimiteerde OV confettifiets uit. Aan ons de vraag of wij een concept konden bedenken waarmee stil werd gestaan dat de OV fiets ons allemaal al weer 10 jaar lang helpt om van S(tation) naar B te komen. Het kostte niet veel moeite een leuk idee te bedenken om dit betrouwbare stalen ros in het zonnetje te zetten.

In onze overtuiging om voor elk kanaal specifieke content te ontwikkelen, hebben we tijdens dezelfde shoot ook een social variant gemaakt.

OV-10jaar_coverimage.jpg
 

Film

Al 10 jaar is de OV fiets er onvoorwaardelijk voor ons - door weer en wind, in dag en dauw! Dat wilden we laten zien in deze film om vervolgens de gelimiteerde OV confettifiets te introduceren. Ben jij deze feestelijke fiets al tegen gekomen?

 

Social

Voor een doorvertaling naar social, is gekozen om de gebruikers met hun fiets in beeld te brengen die samen ‘lang zal ze leven!’ rinkelen met de door NS gratis verstrekte OV fietsbel.