PASSI PLATFORM

PASSI is het online jongeren platform van Rabobank, dat jongeren inspireert en talentontwikkeling stimuleert. BetterMatter heeft 2 formats ontwikkeld voor PASSI: ‘8Baanvragen’ en ‘de PASSI stagedagen’, met als doel om op een toegankelijke manier jongeren aan te spreken en hen te inspireren en meer inzicht te geven in de verschillende soorten (droom)banen.

Beide series lopen nog steeds, waarbij een verscheidenheid aan content wordt geproduceerd voor primair YouTube en Instagram.

Passi_caseheader.jpg
 

8Baanvragen

Bij 8Baanvragen mag je met jouw held in een achtbaan en een rollercoaster aan vragen op hem of haar afvuren. Maar er is één catch: bij 8Baanvragen mag je natuurlijk alleen 8 vragen stellen over zijn of haar baan. De eerste aflevering ging vliegend van start met Philippe en zwemster Ranomi Kromowidjojo.

 

In de tweede aflevering ging PASSI houder Irene met Youtuber Teske in de achtbaan. En dat was zeker spannend voor Irene, maar nog nét iets spannender voor Teske.

 

Stagedagen

Altijd al benieuwd geweest hoe het is om de manager van het Hilton hotel te zijn? Of om nieuwe smaken chocola te ontwikkelen voor Tony’s Chocolonely? Op die vragen en meer geeft de serie PASSI Stagedagen je een goed antwoord. PASSI houders kunnen aangeven waar zij een dagje stage zouden willen lopen en met een beetje geluk ben jij de uitverkorene!