Rabobank - Volleybowl 

Rabobank wil gezonde en duurzame voeding voor iedereen in Nederland beschikbaar maken. Om deze ambitie een kickstart te geven, ging de bank een partnership aan met de Nederlandse Volleybalbond. Zusterbedrijf Kumpany kwan met het concept Volley Bowl, BetterMatter heeft vervolgens alle content bedacht en geproduceerd. De promo werd in maart gefilmd; voor beachvolleybal toppers Meeuwsen en Brouwer geen enkel punt - gewoon met blote voeten dat veld in!

Rabo_volleybowl_Caseheader.jpg
 

Film

De eerste film was primair bedoeld om de samenwerking tussen Rabobank en de Nederlandse Volleybalbond wereldkundig te maken. De film werd in maart geproduceerd - voor beachvolleybal toppers Meeuwsen en Brouwer geen enkel punt: gewoon met blote voeten dat veld in!

Volleybowl werd ook tijdens het EK Beachvolleybal onder de aandacht gebracht. Volleybal fans in Nederland werden opgeroepen het beste Volleybowl recept te delen en zo kans te maken op hun eigen clubtribune bij het EK Beachvolleybal. Meeuwsen en Brouwer gaven wederom het startsein van deze campagne. Dit keer namen we ze mee naar een voor hen zeer bekende omgeving: het strand!