TOTO KNVB Bekerfinale

Begin dit jaar werd TOTO naamsponsor van de KNVB Beker, met als hoogtepunt de 100e finale én een gouden KNVB Beker. Onze opdracht: breng op een manier die bij Toto past de hoogtepunten van het sponsorship in beeld. Het resultaat: Een boel epische beelden met een unieke beleving voor de gelukkige fans tijdens de finale. BetterMatter bracht dit sponsorship te voet, vanuit bus & helikopter in beeld.

TOTO_cover2.jpg
 

Film

Onder #groenecolonne was heel Nederland even in de ban van een zwaarbeveiligde mysterieuze TOTO-groene waardetransport dat door het land reed. Op de KNVB Campus werd alles onthuld: TOTO is nieuwe naamsponsor en introduceert een gouden TOTO KNVB Beker.

En toen was het eindelijk zo ver: de TOTO KNVB Beker finale! In een kolkende kuip brachten 2 fans met helikopter de gouden KNVB Beker. Om goed te anticiperen op dit live spektakel, was er een team in de helikopter én op het veld. Zo konden we deze unieke ervaring het best in beeld brengen. Diezelfde avond is de montage gemaakt zodat TOTO de ochtend erop de activatie rondom de finale wereldkundig kon maken.