Ziggo - eBattle

Voor Ziggo betekent een nieuw Formule 1 seizoen ook een nieuw Ziggo eBattle seizoen. Aan ons de vraag om voor Ziggo eBattle een content concept te bedenken die vooral de niet die hard F1 fans aanspreekt. We gebruikten de natuurlijke rivaliteit tussen Robert Doornbos en Tim & Tom Coronel, die opgevouwen in Canta’s op zoek gingen naar deelnemers voor hun teams.

BetterMatter zorgde dat op dezelfde draaidag naast de drie promo’s ook een breed scala aan social content en fotografie is geproduceerd. Hiermee kon Ziggo het gehele Formule 1 seizoen zowel via social media als op TV de eBattle op een steeds andere manier onder de aandacht brengen.

Ziggo_ebattle_Caseheader.jpg
 

Films

Nee, die rivaliteit tussen Robert Doornbos en Tim & Tom Coronel is niet gespeeld: deze mannen willen waar dan ook van elkaar winnen. Ook in Canta’s wordt de limiet opgezocht; het is een wonder dat niet één Canta tijdens de shoot is gesneuveld. De mannen hadden er zin in en dat leverde mooie beelden en een hoop lol op!

 

Fotografie

Tijdens de shoot, werd er een aparte shotlist voor fotografie en social content afgelopen. Met dit efficiënte productieproces wordt maximaal rendement uit de dag gehaald. Het resultaat: Een grote hoeveelheid aan content inzetbaar gedurende het gehele Formule 1 seizoen.